Рецепт класичних яєць, фаршированих печінкою тріски
Блюдо оформляють у вигляді бутербродів, різних фігурок (грибочків, жучків, кошиків). У начинку додають спеції, ікру, паштет, масло і овочі. Яйця, фаршировані печінкою тріски, відмінно прикрасять святковий стіл. Увімкніть це блюдо і в звичайний раціон, так як в цих продуктах міститься хороший склад корисних речовин, що підвищують імунітет.
Різні часи варіння яєць в киплячій воді: 9 хвилин – вкрутую.5 хвилин – в мешочек.2,5 хвилини – некруто.
Після варіння злийте гарячу і відразу ж залийте холодну воду, тоді шкаралупу легше відокремити від білка.
Складові:
- 6 яєць;
- 156 гр. печінки тріски;
- 10 гр. свіжого кропу;
- 15 гр. зеленої цибулі.
Покроковий рецепт класичних яєць, фаршированих печінкою тріски
Крок 1:
Яйця відварити круто.
Крок 2:
Кожне розріжте на дві човники.
Крок 3:
Вийміть жовтки.
Крок 4:
Човники з білка розкладіть на обробній дошці.
Крок 5:
А жовтки і печінка тріски помістіть в окрему чашку і розітріть виделкою.
Крок 6:
Додайте трохи масла з консервної банки, щоб маса стала легше.
Крок 7:
Чайною ложкою викладіть масу з печінки і жовтків в білок.
Крок 8:
Кріп і цибулю наріжте якомога дрібніше.
Крок 9:
Яйця, фаршировані печінкою тріски, посипте зеленню.
Візьміть цей рецепт за основу і придумайте свої. Наприклад, додайте в начинку часник і перець. Натріть твердий сир на дрібну тертку, змішайте із зеленню і посипте яйця.