Англійська яблучний пиріг

Класичний рецепт англійського яблучного пирога

Англійська яблучний пиріг є симбіозом з бісквіту і шарлотки. Так, для його створення знадобиться відокремити жовтки від прозорих білків. І збити їх окремо. Але, в той же час, в тісто необхідно додати масло і сметану, щоб випічка вийшла не стільки пишною, скільки ніжною і соковитою.

Складові:

  • 250 грам борошна;
  • 150 грам цукру;
  • щіпка ваніліну;
  • 700 грам яблук;
  • 5-6 грам розпушувача;
  • цукрова пудра;
  • 3 яйця;
  • 150 грам сметани;
  • 190 грам вершкового масла.

Покроковий рецепт англійської яблучного пирога

Крок 1:

Яйця промити, акуратно протерти і розбити ножем шкаралупу. Відокремити в різні миски білок від жовтка.

Крок 2:

В окремий посуд покласти м’яке вершкове масло і додати цукор в ваніль. Збити масу, яка повинна трохи біліть і стати однорідною.

Крок 3:

Ввести всередину жовтки і сметану, продовжуючи збивання.

Крок 4:

Просіяти борошно, з’єднану з розпушувачем, і змішати тісто. Воно повинно вийти без грудочок.

Крок 5:

Білки, які на цей час бажано відправити в холодильник, збити. Отриману міцну піну додати в тісто і обережними рухами все перемішати.

Крок 6:

Форму (бажано круглу) застелити пергаментом і влити ароматне тісто. Крім того, по спіралі укласти часточки яблук без шкірки і серцевини.

Крок 7:

Поставити заготовку на решітку, яку перемістити в духовку. Встановити 190 градусів і запекти англійська яблучний пиріг. На це піде приблизно 45 хвилин. При подачі документів не забудьте прикрасити випічку цукровою пудрою.

Незважаючи на зазначений час через півгодини перевірте пиріг. Оскільки духовки бувають різними, десерт може приготуватися швидше. А допустити його пригорання не можна ні в якому разі.

Швидкий рецепт англійської яблучного пирога

Правильно спланувавши кулінарний процес, ви зможете трохи зменшити час, який буде потрібно, щоб зробити виключно смачний пиріг. А як це зробити, ви дізнаєтеся з представленого рецепта.

Складові:

  • 150 грам цукру;
  • 7 яблук;
  • 250 грам борошна;
  • ваніль за смаком;
  • 150 грам сметани;
  • розпушувач;
  • пачка вершкового масла;
  • 3 яйця.

Як швидко приготувати англійський яблучний пиріг

Крок 1:

Відокремивши жовтки, перекласти їх в суху миску. Висипати не повний стакан цукру і трохи ванілі і віночком перебити масу, поки вона не побіліє.

Крок 2:

Додати всередину м’яке вершкове масло, яке важливо до цього збити віночком.

Крок 3:

Змішати масу і додати пшеничне борошно і трохи розпушувача. Також влити сметану і замістити однорідне густе тісто.

Крок 4:

Додати міцно збиті білки, змішати їх і вилити масу в форму. Красиво розкласти часточки очищеного яблука.

Крок 5:

Запекти англійська яблучний пиріг протягом 30 хвилин. Встановлена ??температура – 200 градусів.

Щоб випічку було простіше дістати, застеліть форму пекарської папером. Також її допустимо змастити маслом і присипати дрібно подрібненими сухарями.

Англійська яблучний пиріг з корицею в мультиварці

Випікати пироги в мультиварці – одне задоволення. Адже ви ніколи не дізнаєтеся, що означає, якщо бісквітне тісто не піднялося. Єдине, що ми рекомендуємо, приділіть увагу змазування чаші маслом. Інакше ви просто не зможете дістати з неї дуже смачний англійський десерт.

Складові:

  • 5 яблук;
  • 150 грам цукру:
  • 5 грам кориці;
  • 250 грам борошна;
  • 3 яйця;
  • 180 грам вершкового масла;
  • 5 грам розпушувача;
  • 150 грам сметани.

Як приготувати

Крок 1:

Вершкове масло розм’якшити, всипати цукор і мелену корицю. Розтерти інгредієнти і додати відокремлені від білків жовтки.

Крок 2:

Вилити сметану і, продовжуючи збивання, просіяти борошно і ввести розпушувач.

Крок 3:

У сухий окремій мисці довести віночками міксера білки до стійкої маси і перелити її в тісто.

Крок 4:

Ароматну суміш влити в чашу мультиварки. Її радимо змастити маслом, а при бажанні ще й присипати борошном.

Крок 5:

Розкласти верхнім шаром часточки яблук. У всіх плодів видалити шкірку і невелику серцевину з насінням.

Крок 6:

При заданому режимі “Випічка” готувати англійська яблучний пиріг в мультиварці 60 хвилин. Потім акуратно дістати десерт і, присипавши пудрою, подати з чаєм.

Через 30 хвилин обережно відкрийте мультиварку і перевірте готовність пирога. Іноді йому вистачить і півгодини, це залежить від конкретної моделі.

Англійська яблучний пиріг з ягодами

Хто сказав, що класичну рецептуру пирога можна доповнювати іншими інгредієнтами? Особливо, якщо ви любите кулінарні експерименти на власній кухні. Отже, на це раз пропонуємо прикрасити яблучний пиріг терпкими нюансами свіжих ягід.

Складові:

  • 150 грам цукру;
  • 110 грам свіжих ягід;
  • 250 грам борошна;
  • 4 яблука;
  • ваніль за смаком;
  • 180 грам вершкового масла;
  • 5-6 грам розпушувача;
  • 3 яйця;
  • 130 грам сметани.

покроковий рецепт

Крок 1:

Попередньо розм’якшене масло з’єднати з ваніллю і цукром. Перетерти лопаткою інгредієнти, щоб суміш побіліла.

Крок 2:

Додати жовтки і сметану, продовживши перемішування.

Крок 3:

Всипати борошно (бажано просіяти) разом з розпушувачем.

Крок 4:

До стійкої маси збити в сухий мисці яєчні білки і тут же перемістити їх в густе тісто.

Крок 5:

Вмішати останній інгредієнт і перелити суміш у форму. Туди ж додати просушені свіжі ягоди (якщо є кісточки, видаліть їх) і красиво розкласти часточки яблук.

Крок 6:

Запекти англійська яблучний пиріг на решітці в духовці. Рекомендована температура – 180 градусів. Час готування – 40 хвилин.

Свіжі ягоди (вишню, смородину, журавлину, чорницю або малину) допустимо замінити морожених плодами. В першу чергу це стосується зимового періоду. В даному випадку їх краще залишити для відтавання за кілька годин до початку кулінарного процесу.

Англійська яблучний пиріг з сиром

Сказати, що сир може прикрасити абсолютно будь-яку випічку, нічого не сказати. Не вірите? Що ж, тоді додайте його в рецептуру нашого пирога і переконайтеся самі – ця випічка гідна найщиріших кулінарних компліментів.

Складові:

  • 205 грам сиру,
  • 250 грам борошна;
  • 3 яйця;
  • 5 грам розпушувача;
  • 130 грам вершкового масла;
  • 180 грам цукру;
  • 5 яблук;
  • ваніль;
  • 90 грам сметани.

Як приготувати

Крок 1:

Розм’якшене масло з’єднати зі сметаною, ваніллю і цукром. Перебити інгредієнти ложкою або віночком.

Крок 2:

Акуратно розбивши промиті яйця, відокремити жовтки і перелити їх в майбутнє тісто. Крім того, додати сир. Його важливо попередньо розтерти до порівняно однорідної маси.

Крок 3:

Всипати всередину трохи розпушувача і просіяти борошно.

Крок 4:

В кінці підготовчого етапу вмішати в тісто добре збитий білок і перелити масу в відповідну форму.

Крок 5:

Зверху розмістити яблучні дольки, які не придавлюючи їх, і перекласти заготовку у формі на решітку. У духовці (180 градусів) залишити англійський яблучний пиріг пекти протягом 40 хвилин.

Крок 6:

Перед подачею дивовижний десерт рекомендується ненадовго залишити, щоб він охолов. При цьому його буде простіше вийняти з форми.

Розмістивши пиріг на круглому блюді, не забудьте посипати його повітряної цукровою пудрою і доповнити чаєм.

Англійська яблучний пиріг з крихтою

Зазвичай подібні пироги готуються на основі бісквітного тіста. Але ми вирішили вас здивувати. Згадайте, можливо ви вже пробували подібний пиріг у улюбленої бабусі. Адже колись наші господині готували дивовижні пироги, запікаючи яблука з крихтою з пісочного тіста. Давайте спробуєм?

Складові:

  • 4 яблука;
  • 175 грам борошна;
  • 110 грам цукру;
  • 175 грам вершкового масла;
  • ваніль;
  • 70 грам води.

покроковий рецепт

Крок 1:

Яблука будь-якого сорту вимити і нарізати кубиками. Чим вони менші, тим краще.

Крок 2:

У глибокій сковороді розігріти воду, розчинити 10 грам цукру і висипати яблучні шматочки.

Крок 3:

Закарамелізовать фрукти і вимкне плиту. Потім заплановану кількість вершкового масла розтерти з цукром, що залишився, ваніллю і борошном. При цьому повинна вийти дрібна крихта.

Крок 4:

На дно добре змащену маслом і засипаній борошном форми укласти в’язку яблучну суміш, а зверху висипати ароматну м’яку крихту.

Крок 5:

Запікати при 200 градусах англійська яблучний пиріг протягом 25 хвилин. Весь цей час стежити на готовністю, щоб випічка не пригоріла. Подати з ягідним соусом або сметаною.

Щоб правильно зробити крихту, обов’язково попередньо розм’якшити масло. По-перше, так простіше буде змішати його з борошном. А, по-друге, ви не дозволите кристалики льоду, які є в замороженому маслі, зіпсувати структуру пирога під час нагрівання в духовці.