Яйця фаршировані печінкою тріски

Рецепт класичних яєць, фаршированих печінкою тріски

Блюдо оформляють у вигляді бутербродів, різних фігурок (грибочків, жучків, кошиків). У начинку додають спеції, ікру, паштет, масло і овочі. Яйця, фаршировані печінкою тріски, відмінно прикрасять святковий стіл. Увімкніть це блюдо і в звичайний раціон, так як в цих продуктах міститься хороший склад корисних речовин, що підвищують імунітет.

Різні часи варіння яєць в киплячій воді: 9 хвилин – вкрутую.5 хвилин – в мешочек.2,5 хвилини – некруто.

Після варіння злийте гарячу і відразу ж залийте холодну воду, тоді шкаралупу легше відокремити від білка.

Складові:

  • 6 яєць;
  • 156 гр. печінки тріски;
  • 10 гр. свіжого кропу;
  • 15 гр. зеленої цибулі.

Покроковий рецепт класичних яєць, фаршированих печінкою тріски

Крок 1:

Яйця відварити круто.

Крок 2:

Кожне розріжте на дві човники.

Крок 3:

Вийміть жовтки.

Крок 4:

Човники з білка розкладіть на обробній дошці.

Крок 5:

А жовтки і печінка тріски помістіть в окрему чашку і розітріть виделкою.

Крок 6:

Додайте трохи масла з консервної банки, щоб маса стала легше.

Крок 7:

Чайною ложкою викладіть масу з печінки і жовтків в білок.

Крок 8:

Кріп і цибулю наріжте якомога дрібніше.

Крок 9:

Яйця, фаршировані печінкою тріски, посипте зеленню.

Візьміть цей рецепт за основу і придумайте свої. Наприклад, додайте в начинку часник і перець. Натріть твердий сир на дрібну тертку, змішайте із зеленню і посипте яйця.