Взиграніе немовляти ікона Божої Матері: значення

Православний світ сповнений всіляких ікон, які несуть в собі чудодійну силу і мають певне значення, а яке має Взиграніе немовляти ікона Божої Матері значення ви знаєте? Найголовніше її призначення – це допомога бездітним жінкам і матерям, яким не раз доводилося ховати своїх мертвонароджених дітей. Кому допомагає вона ще й інші подробиці про цю ікону читайте далі в нашій статті.

Взиграніе немовляти – що це за ікона?

  • Історія ікони даної сягає своїм корінням в 1975 рік. Саме тоді вона була виявлена ??в Ніколо-Угрешском монастирі, що знаходиться під Москвою.
  • День святкування цієї ікони – 20 листопада за новим стилем і 7 ??листопада за старим стилем.
  • На ній зображена Матір Божа з немовлям на руках, який пустує і грає в обіймах мами.
  • З давніх-давен відома ця ікона своєю чудодійною силою допомагати жінкам зачати і успішно виносити чадо.

У чому допомагає ця ікона і чого просити у неї виходить?

Ця ікона допомагає в наступних проблемах:

  • при безплідді;
  • при важкій і болючою вагітності;
  • при затяжних і складних пологах;
  • при народженні хворих дітей;
  • при викидні;
  • при мертвонародження.

У всіх цих бідах зможе допомогти Богородиця, якщо правильно попросити її про це.

  • Просити у Матері Господньої потрібно, щоб послала вона вам здорового дитинку, тим більше, якщо у вас вже один або кілька дітей народилися хворими або ж, якщо народжувалися мертві діти.
  • Просити можна настання вагітності, якщо у вас ніяк не виходить зачати дитину.
  • Можна попросити вдалого виношування, якщо до цього у вас траплялися самовільні викидні.

Як молиться правильно перед іконою Взиграніе немовляти?

  • Слід правильно посилати слова молебні до Богородиці, щоб допомогла вона вам.
  • Щодня сідайте вранці перед іконою Взиграніе немовляти і читайте православну молитву або власну. Тут не грає ролі сам текст молитви і послідовність слів. Тут важливі ваші почуття, які ви в молитву вкладіть і віра у Всевишнього сили.
  • Молитися потрібно хоча б раз на тиждень і в церкві, поставивши свічку біля ікони Взиграніе немовляти.
  • Удома теж можна ставити церковну свічку перед образом Богородиці під час молитви.
  • Постарайтеся усамітнитися в який-небудь невеликій кімнаті, де вам під час молитви ніхто точно не завадить і не відверне вас від спілкування з Богородицею.

Яку молитву читати потрібно?

  • Як ми вже відзначили, молитва може бути як православної, так і свого власного твору.
  • Ми пропонуємо приблизний текст молитви, яку ви можете читати як про себе, так і вголос кожен день.
  • Ось такий може бути текст: “О, Всемогутня Матір Божа, Пресвята Богородиця! Допоможи дитинку нам з чоловіком зачати, вдало його виносити, так здоровеньким йому на світ з’явитися. Не губи ти душу невинну в утробі моїй, і дай ти мені щастям материнства насолодитися . Хочу бути я зразковою матір’ю своєму чаду і піклуватися про нього, як про найдорожчу людину на світі. Амінь! “
  • Можете напам’ять читати молитву або по листочку. Ролі особливої ??це не грає. Головне – вникати в кожне вимовлене вами слово.

Будьте впевнені, Взиграніе немовляти ікона Божої Матері значення для вас стане мати величезне, якщо ви дійсно повірите в її силу.