Ікона Незламна стіна: значення, у чому допомагає, куди вішати

Поговорити ми хочемо про те, яке має в християнському житті ікона Незламна стіна значення в чому допомагає куди вішати її слід і як дізнатися серед інших ікон її можна.

Яка історія ікони Незламна стіна?

  • Головна ікона Незламна стіна перебувала завжди в Софійському Соборі, який в місті Київ розташований.
  • Список з цієї ікони був зроблений і відправлений в Воскресенсько-Мироносицька обитель в село Нікольське.
  • Там вона надійно захована була від нападок атеїстів і постала перед народом у всій красі лише в кінці 20 століття.
  • Від того вона Нерушимою стіною названа, що вдалося їй уціліти від пожежі і розгрому, які довелося пережити Софійському Собору київським.
  • Списки цієї ікони є і в Москві, в Храмі Петра і Павла.
  • А також і в Храмі Різдва Божої Матері.
  • У Калінінграді, Ставропіллі і Краснодарському краї її теж можна знайти.

Як виглядає ікона?

  • На іконі Незламна стіна зображена на повний зріст Богоматір – Діва Марія.
  • Шати на ній синього кольору, а фон ікони золотий.
  • Виконана ікона в мозаїчному стилі.
  • Богородиця злітає вгору руки свої і тим самим захисту у Господа просить для всього чесного народу.
  • Яка молитва перед іконою Незламна стіна читається? Молитву перед нею слід читати ту, яка нами на зображенні представлена.
  • Погодьтеся, адже не дуже вона довга, тому її можна і напам’ять вивчити.
  • Своя молитва перед іконою цієї також може допомогу надати вам в скрутну хвилину. Адже, якщо ви свято вірите в Бога і в його могутність, то і в слова молитви своєї глибокий сенс вкладете, і вона обов’язково вам допоможе.

У чому допомогу надати зможе ікона?

  • Ікона покликана, в першу чергу, захищати людину і його будинок від вторгнення ворогів і від їх злих витівок. Наприклад, від пожежі і пограбування будинок уберегти вона може.
  • Можна допомоги у неї попросити, якщо ви в далеку поїздку збираєтеся і будинок без нагляду на цей період залишаєте, то Діва Марія, зображена на іконі Незламна стіна, збереже будинок в недоторканності.
  • Також і вас вона в дорозі захистить, якщо ви про це попросите молитвою.
  • Якщо сталася біда у кого-то зі знайомих, то і в цьому випадку ви можете попросити допомоги у Нерушимою стіни.
  • Коли в сімейному житті все не ладиться і ви з чоловіком близькі до розриву, то ікона Незламна стіна допоможе вам возз’єднатися і стати знову міцною і дружньою сім’єю.
  • Коли хвороба атакувала когось із ваших близьких, то тут можна теж допомоги попросити у ікони Незламна стіна, вставши при цьому на коліна, і коли сказав молитву свою або християнську.

Куди вішати її слід?

  • Так як головне покликання ікони Незламна стіна – забезпечити безпеку вашого будинку, то і вішати її треба в передпокої будинку вашого.
  • А точніше, треба розмістити її навпроти вхідних дверей.
  • Якщо такої можливості у вас немає, тоді розмістіть іконку над входом в будинок.
  • Будьте впевнені, що під пильним поглядом Богоматері, зображеної на цій іконі, ворог не зможе зробити вам нічого поганого, навіть якщо він і увійде в ваш будинок.

Тепер ви знаєте яке для вас і вашого будинку має ікона Незламна стіна значення в чому допомагає куди вішати її належить, ви теж з цієї пори знаєте.